61SAAT HABER SERVİSİ- Samet Emirzeoğlu

Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, 8. KTÜ Medya Ödülleri ile ilgili olarak Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenlendi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İşletme ve Ekonomi Kulübü, "KTÜ'nün yüz akı kulübümüzün geleneksel hale getirdiği ödül gecesi organizasyonu bu yıl da adından sıkça söz ettirecek. Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, KTÜ Medya Ödül Gecesi'ni 8.'sini bu yıl 23 Şubat Perşembe günü saat 18.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Amacımız, Karadeniz'in incisi Trabzon ile üniversite arasında köprü kurmak ve üniversite öğrencileri ile şehri bir bütün haline getirmektir" açıklamasını yaptı.

TANITIMA KATKI SAĞLANACAK
Toplamda 60 bin öğrencinin eğitim gördüğü KTÜ'nün adını sadece bölgede değil, Türkiye ve tüm dünyaya duyurarak marka şehir olan Trabzon'un en önemli markalarından biri olan KTÜ'nün tanıtımına katkı sağlamak istediklerini ifade eden İşletme ve Ekonomi Kulübü, "Toplamda 243.895 bin kişinin, 'www.iekodulgecesi.com' sitesindeki anketlere verdikleri cevaplarla En'leri belirledik. Bu yıl da her zaman olduğu gibi rekor bir katılım gösterildi. Bu rakamlara ulaşmamız öncelikle kulübümüz sonrasında KTÜ ve Trabzon için çok sevindirici bir durumdur" ifadeleri kullanıldı.

36 KATEGORİDE ÖDÜL VERİLECEK
İşletme ve Ekonomi Kulübü, "Geçmiş yıllarda, Erdal Özyağcılar, Demet Akbağ, Cengiz Bozkurt, Kadir İnanır, Alişan, Erkan Petekkaya, Alper Kul, Aylin Kontente, Aydilge, Hande Erçel, Berk Atan, Güliz Ayla, Buray, Toygar Işıklı, Pera gibi ünlülerin ağırlandığı gecede, bu yıl da yılın en beğenilen sanatçısı, en beğenilen oyuncusu ve unutulmazlar gibi 36 farklı kategoride ödül verilecek. Ödül gecemizin sunuculuğunu herkesçe tanınan ve sevilen oyuncu ve sunucu Ümit İbrahim KAntarcılar gerçekleştirecektir. Gecede Feridun Düzağaç, İmera, Cem Öğretir ve çok daha fazla ünlüyü bir anda bu muhteşem gecede görebileceksiniz" şeklinde ifadeleri kullandı.