TÜRK Hava Yolları (THY), bu haftadan itibaren Kuveyt ile Türkiye'nin gözde tatil kentleri Antalya, İzmir, Bursa ve Trabzon arasında karşılıklı seferlere başlanacağını açıkladı.

THY Basın Müşavirliği'nden konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “ Kaydettiği büyüme rakamları ve hayata geçirdiği çok sayıda inovatif faaliyetle bugün dünyanın önde gelen havayolu şirketleri arasında anılan Türk Hava Yolları, kapsamlı uçuş ağına Kuveyt ile Trabzon, İzmir, Bursa ve Antalya iç hat noktaları arasında düzenleyeceği seferleri de ekleyerek bölgedeki mevcut etkinliğini artırıyor.

Seferler; 27 Haziran 2016 itibarıyla Kuveyt-Trabzon, 30 Haziran 2016 itibarıyla Kuveyt-İzmir, 1 Temmuz 2016 itibarıyla Kuveyt-Bursa ve 3 Temmuz 2016 itibariyle de Kuveyt-Antalya güzergâhları üzerinden, karşılıklı olarak icra edilecek. Kuveyt'ten Antalya'ya tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 363 ABD Doları, Kuveyt'ten Trabzon'a tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 429 ABD Doları, Kuveyt'ten Bursa'ya tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 419 ABD Doları, Kuveyt'ten İzmir'e ise yine tüm vergiler dâhil gidiş dönüş 363 ABD Doları'ndan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.”