Trabzon’a ve Türkiye’ye hizmet aşkı ile yola çıktığını belirten Dr. Küçük, "Yarının güçlü Türkiye'si için mutlaka başkanlık sistemine geçilmesi gerekiyor. Hamdolsun halkımız şimdiye kadar ki tüm seçimlerde AK Partimizi daima zirvede tuttu. Önümüzde Yeni ve Güçlü Türkiye olma yolunda kritik bir viraj var. İnşallah, 7 Haziran seçimlerinde milletimizin anayasaya değişikliğine imkân sağlayacak desteğiyle ülkemiz, Yeni Türkiye olma yolundaki en büyük engeli ortadan kaldıracaktır" dedi.

2002 yılından itibaren kurulan AK Parti Hükümetleri ile ülkenin her alanda gelişme kaydettiğini ifade eden Dr. Küçük, “Ekonomide, sağlıkta, enerjide, çevre ve ormancılıkta, kentsel dönüşümde, ulaşımda, iletişimde kısacası birçok alanda yapılan icraatlarla Türkiye sınıf atlamıştır. Bunu hazmedemeyip inkar politikalarına başvuranlar, sadece milli gelirimizdeki artışa ve ekonomide ki büyüme oranımıza baksınlar, bu kendileri için yeterli kanıt olacaktır. Halkımızın partimize olan güveni ve her geçen gün artan desteği de bunun en güzel göstergesidir” ifadelerini kullandı.

AK Parti hükümetlerinin krizleri aşma konusunda takdire şayan bir yeteneğinin ve politikasının olduğunu belirten deneyimli bürokrat, “Dünyada birçok ülke hala ekonomik kriz ile boğuşurken, ülkemiz bu krizden etkilenmemek için bütün tedbirleri alarak büyümeye devam eden nadir ülkelerdendir. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her konuda ortaya konan çok büyük ve başarılı çalışmalar sonrasında bayrağı devralan Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun başarılı birçok uygulamaları sonucu yakalanan kalkınma hızının artarak devam ettirilmesinin tek yolu Başkanlık Sistemine geçiştir” diye konuştu.

Hızlı hareket edip hızlı karar verebilen, hantal bürokratik yapıdan kurtulmuş Güçlü ve Yeni Türkiye için daha çok çalışmak gerektiğini ifade eden Dr. Küçük, “Kapı kapı gezerek halkımızın desteğini her zamankinden çok daha fazla alarak, hep birlikte sivil anayasamızı oluşturma zamanı gelmiştir. Fırsat bu fırsattır, fırsat 7 Hazirandır ”diyerek sözlerine son verdi.