61SAAT HABER SERVİSİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzonlu Başdanışmanı Şeref Malkoç'un FOX TV’de Çalar Saat programında MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında söylediği sözlerin ardından gelen tepkiler sonrası özür diledi. 

Sosyal Medya hesabından açıklama yazılı bir açıklama metni yayınlayan Malkoç, “15 Temmuz gecesi milletimize karşı yapılan alçak darbe girişimini, sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde milletimiz kahramanca önlemiştir. Milletçe bunun mutluluğunu savincini her siyasi parti ve düşünceden 79 milyon olarak yaşamaktayız” ifadelerini kullandı.
Programda sarf ettiği sözlerle ilgili olarak ise Malkoç, “15 Temmuz gecesinden bu yana katıldığım onlarca TV programında ve değişik illerde ki “Milli irade ve demokrasi” toplantılarında bunu dile getirerek kendisine şahsım ve milletimiz adına müteşekkir olduğumu ifade etmeye de devam edeceğim.
Bugünkü program içerisinde mitinge katılım ile ilgili olarak sarf ettiğim bir cümle sebebiyle başta sayın Devlet Bahçeli’nin şahsında ve tüm MHP camiasından özür dilerim. Çanakkale ruhu içerisinde milyonlarla 7 Ağustos Pazar günü İstanbul’da birlik ve beraberlik içerisinde buluşalım inşallah”  şeklinde kaydetti. 

İŞTE MALKOÇ'UN AÇIKLAMASININ TAM METNİ