61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden istifa eden Mazhar Yıldırım, bugün AK Parti İl Binası’nda milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye başvurusunu veren Yıldırımhan ardından AK Parti Trabzon İl Binası toplantı salonunda basın toplantısı düzenledi.

Basın açıklaması sırasında ikini ezanının okunmasından dolayı açıklamaya ara verilirken Yıldırımhan’ı desteklemek için gelen vatandaşlardan biri “Mübarek zamanda başladınız” şeklinde ifadeleri alkış aldı.

Yıldırımhan basın toplantısında şu ifadelere yer verdi;

“Ülkemiz yeniden gerçekten çok önemli bir seçim arifesinde. Türkiye’nin kaderini yakından ilgilendiren bu seçim inşallah milletimizin yeni ufuklara açılmasında bir çığ açacaktır diye inanıyorum. Yaklaşık 10 yıldı rbyüyük bir şeref sürdürdüğüm görevimden istifa ederek ufkumu ideallerimi seslendiren 21.yüzılın en büyük siyasi hareketi dünyada söz sahibi yapan medeni tasarrufu yüksek Ak Parti’miz için adayım.”

“HİZMET ÜRETEN AK PARTİ’DİR”

“Ak Parti gücünü milletten alan kökleri tarihin derinliklerinde büyük Türkiye idealini gerçekleştirmenin savunucusudur. Bu büyük idealin ve hareketin Cumhurbaşkanımızın misyonu misyonumuz vizyonu vizyonumuzdur. Bilge başkanımız Davutoğlu’nun ufku ufkumuz sancısı sancımızdır. Tarihsel inanç köklerinin günümüzün kalıcı değerli hale getirilmesi için hizmetle üreten ak parti milletimize güven ve umut vaat eden en örgütlü partidir. Biz partimizi yuvamız olarak görüyoruz. Hayallerimizin dünya görüşümüzün idealleri olarak görüyoruz.”

“ÇETELERİN KARŞISINDA SARSILMAZ…”

“Onların emanetlerine sahip çıkarak bu bayrağı şerefle taşıyarak gelecek kucaklara taşımak istiyoruz. Ne darbeci dostlarının nede paralel çetelerin menfaat operasyon kaynağı değildir. Çetelerin karşısında sarsılmaz şekilde Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın arkasında durmaya devam edeceğiz. Bütün sızma olayların karşısında duyarlı olmalıyız. Bu niyetli olanları seçim ayıklayacaktır. AK parti kendisidir inancıdır. Milletimizin bekçisidir”

“TRABZON’UN EKİP RUHUNA İHTİYACI VAR”

Allah’a hamd olsun bugüne kadar kimseye hayat satmadım. Yapamayacağım işleri yaparım demedim. Ben milletin adamı olmaya devam ettim. Bu kuru bir laf değildir. Trabzon halkına sırt dönemedim kimsenin derdine ve talebine kayıtsız kalmadım. Hizmet etmek için risk almaktan çekinemedim. Üstlendiğim sorumlulukların üstesinden gelmeye çalıştım Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetini yapmaya teşrif ettim. Çok cazip teklifler yapılsa şehrimizi terk etmedim. 10 binlerce kardeşimizi dinledim. Kapımı herkese açık tuttum. Tüm Trabzon’umuzun bütün sorunlarına vakıfım neyi nasıl yapacağımı yakinen biliyorum. Trabzon bu dönem ciddi bir ekip ruhu yakalamalıdır”

TRABZON’A YAPILACAK HİZMETİN SIKI TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

“Trabzon’un çok ciddi bir ekip ruhu ihtiyacına vardır. Biz bu ekip ruhunu yakalamaysak para parça hareket edersek hayal kırıklığına uğrarız. Kendi kaderine teşkilat olarak yansımalıdır. 7 Haziran Trabzon için önem sarf etmektedir. Trabzon için yapılacak hizmetin sıkı takıbi kaçınılmazdır. Bu nedenle bu işi yapabileceğimiz için aday adayıyız.”

Bürokrasi ile omuz omuza vererek Trabzon için sorunların çözümü ve hizmetin itici gücüdür. Halk iradesinin gerçek temsilcisi AK Parti ile mümkün olacaktır. Bu güne kadar yaptığımız hizmetler kararlı duruş çerçevesinde elbette teşkilat tarafından takdir edilecek”

VEKİL OLSAKTA OLMASAKTA…

“Vekil olsakta olmasakta halkımızın her zaman yanındayız. Bir dava adamı sorumluluğunu her zaman yaşam biçimi olarak gördük. Çok  samimi düşüncelerle yola çıktık. Bu yolda çile var ama bütün bunları göğüslemek için Allah yardımcımız olsun. Aday adayları bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Trabzon halkına en derin duygularımı sunuyor desteklerini bekliyorum”

Basın açıklamasın ardından basın toplantısına destek için gelen vatandaşlarla tek tek tokalaştı.