Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile Trabzon Medical Park hastaneleri arasında özel indirim anlaşmasına varıldı.

Buna göre Cemiyet üyeleri ve birinci derece yakınları (anne, başa, eş, çocuk) Medical Park Yıldızlı ile Karadeniz hastanelerinde yüzde 20 indirimli olarak muayene edilerek tedavi görebilecekler.

Yıldızlı Medical Park Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çubukçu'yu ziyaret eden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ve başkan yardımcıları Altuğ Atalay ile Haluk Ayyıldız varılan anlaşma nedeniyle kendisine teşekkür ettiler.

Tüm Trabzon'a olduğu gibi basın mensuplarına da nitelikli hizmet vermeye devam edeceklerini kaydeden Çubukçu, anlaşmanın hayırlı olması dileğine bulundu. Ayrıca Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunan Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Dr. Abdullah Cantürk, Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Azmi Hacıfettahoğlu ve Misafir Hizmetleri Müdürü Nihal Furuncu sürecin sorunsuz işlemesi için yapılacakları Cemiyet yönetimiyle birlikte değerlendirdiler.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Medical Park Hastaneleri Yönetimi'ne meslektaşlarına yönelik sergiledikleri yaklaşım nedeniyle teşekkür etti.