Memursen Trabzon Şubesi geleneksel olarak gerçekleştirdiği bürokrat buluşmasında bu hafta Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya'yı ağırladı. Sendika temsilcilerinin katıldığı programda konuşan Memursen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara, "Bürokrat buluşmalarımıza devam ediyoruz. Bu hafta Trabzon Büyükşehir Belediyemizin önemli isimlerinden Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mustafa Akkaya'yı ağırladık. Güzel bir buluşma oldu. Katılan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

SORUMLULUKLARIMIZ VAR
Genel Sekreter Yardımcısı Akkaya konuşmasında; "Herkesin üstlendiği görevler ve sorumluluklar var. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bazen iş yoğunluğundan ötürü Peygamber efendimizin çok önem verdiği Sıla-i Rahim'i unutuyor; eş, çocuk, dost ve akrabalarımızı ihmal ediyoruz. Bu hususa özellikle dikkat etmeli ve daha çok bir araya gelmeliyiz. Bu buluşmalar hem ilişkilerimizi güçlendiriyor hem de Trabzon'umuz için fikir alışverişi yapmamıza vesile oluyor. Bir araya gelmemize vesile olan Memursen Trabzon Şube Başkanı Sayın Mehmet Kara'ya ve siz kıymetli sendika mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

GÖREVİNİZ ÇOK MÜHİM
Sendikalar, çalışanların ortak hak ve çıkarları uğruna birliğinin ifadesidir. Bu bağlamda yaptığınız görevleriniz çok mühim. Rabbim çalışmalarınızda kolaylıklar versin" ifadelerini kullandı.