Hava sıcaklığı yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak Hava sıcaklığı yurt genelinde 2 ila 4 derece artacak.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre; Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin Yağmurlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu.(9)

Ankara: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.(6)

İzmir: Az bulutlu.(12)

Adana: Parçalı ve az bulutlu.(15)

Antalya: Parçalı ve az bulutlu.(16)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu.(9)

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.(-3)

Van: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.(3)

Diyarbakır: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.(9)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin aralıklı Yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve batısında hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.