61SAAT HABER SERVİSİ -

Ramazan Bayramı 3. gününde Trabzon'da Milliyet Hareket Partisinde, bir bayramlaşma programı organize edildi. Partililer bayramlaşma törenine büyük ilgi gösterirken, MHP İl Başkanı Nihat Birinci'de burada kısa bir açıklama yaptı. 

Birinci, devam eden iç ve dış sorunlara dikkat çeken Birnici, "Dünya konjonktürü değişene kadar bu sıkıntılarla yaşamak zorunda olduğumuz anlaşılmaktadır. Hepiniz bildiğiniz gibi ülkemiz uzun zamandır ABD ve yandaşları tarafından baskılanmakta.  Aleni şekilde bizlere savaş açtılar. Bu tuzağı başındanberi gören MHP ve onun lideri Devlet Bahçeli, uyarmış gelinen bu noktada MHP'nin ön görülerinde ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı" dedi. 
AK Parti'nin MHP'nin uyarılarını 1 yıldır dikkate aldığına dikkat çeken Birinci, "1 yıldır iktidarda olan AK Parti,uyarılara kulak vermiş hem içerde hem de dışarda haçlı çetesi ile mücadeleye girdi. Bu mücadelede başarılı olmak için bütün kesimlerin amasız iktidar partisine destekv erme mecburiyetinde vardır.  Ana muhalefet partisi CHP'nin ve bazı siyasi partilerin kişisel hırslarını öne çıkararak düşmanın değirmenine su taşıma gayreti Türk milletinin gözünden kaçmamaktadır. Bunlar ne yaparsa yapsın Türk milleti devletinin yanında olacaktır" diye konuştu. 

ŞEHİR HASTANESİ VE YATIRIM ADASI
Trabzon'da da güzel şeyler olduğuna dikkat çeken Birinci, "Trabzon'da güzel gelişmeler olması hepimizi memnun etti. Sizlerin de hatırlayacağı gibi kıyı kanıunun, Akayzıa'dı kurulacak şehir hastanesi ve yatırım adasının önünü açtı. Bu her iki yatırım şehrimizin ekonomisine katkı yapacaktır. bu bakımdan emeği geçenlere başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu  ve milletvekili arkadaşlarımıza Trabzonlular adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

YENİ PARTİ İDDİALARI
Yeni parti kurulacağı iddialarına ise Birinci, "MHP'nin ilkelerine uyan ve sağdık olan arkadaşlarımızı MHP bulunmalarında sakınca yok. Bunun dışında hareket edenler istedikleri yere gidebilir. Bunlar kendi iradelerinde olan bir şey. MHP'nin ideallerine ve felsefesine inanmayn insanların başka parti kurma düşünceleri varsa onların bileceği iştir" dedi.