Bir yandan yürütme kurulunu oluşturmaya çalışan Demeli, bir yandan da tebrikleri kabul ediyor. Demeli, yürütme kurulunu ise hafta sonuna kadar tamamlayacağını ve kamuoyuna açıklayacağını duyurdu.

Demeli’nin yürütmedeki işi ise hayli zor gözüküyor. Zira yönetimde önemli ve tecrübeli isimler var. Özellikle yönetimde yer alan ve il başkanlığı yapabilecek kapasitede ortalama 10-12 yöneticinin bulunduğu belirtildi. Görev bölümünde bir diğer endişe ise deneyimli bu yöneticilerin sahaya inip inmeyecekleriydi.

Siyasi işler başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı ve il sekreterliği gibi önemli mevkiler için belirleyeceği isimler merakla bekleniyor.“Tülün Çam, Ali Sağır, Ceyhan Murathanoğlu, Ömer Adnan Ertem, Suzan Bayram, Erdinç Uzun, Mustafa Yılmaz Odabaş, Yusuf Bahadir, Mesut Serdar, Nilgün Çelikhan, Burhan Bekar, Naci Turfanda, İsmail İnan, Refik Kurukız, Yavuz Kahraman, Coşkun Elmas, Halil İbrahim Şişman, Murat Aydın, Oktay Kaplan, İbrahim Türk, Mustafa Alkan, Muhammet Erkan, Veysel Aktaş, Süleyman Terzi, Ali Kemal Kurnaz ve Alper Albayrak.” Bakalım Demeli, bu isimler arasından nasıl bir tercih yapacak?