Kötü hava koşullarını nedeni ile kapalı mekanlarda sürdürdüğü çalışmalarla devam eden MHP Varlıbaş AVM’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  

Trabzon sokaklarında referandum ile ilgili evet oyu istedi.

Kadın kolları temsilcileri, Ülkü Ocağı’ndan gençlerle birlikte Merkez İlçe Başkanı Derviş Çelenk’in de katıldığı çalışmalara il yöneticileri de iştirak etti.

Referandumda Trabzon’un Türkiye ortalamasının üstünde bir evet vereceğini belirten MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, “Referandumda partililerimizin de desteği ile güçlü bir evet çıkartacağız. Bu konuda halkın desteği de açık. Bizim isteğimiz Trabzon gibi Türkiye ortalamasının da yüzde 65’leri geçmesidir. Vatan söz konusu olduğunda asil Türk Milletinin parti ayrımı gözetmeksizin devletinin yanında yer alacağını biliyoruz ve bu öz veriyi de halkımız ayağına gittiğimizde bizi karşılarken açık açık söylemektedir. Nihayetinde bu referandum rejim değişikliği değil, sistem değişikliği için yapılıyor. Bazı gurupların algı operasyonları ile birlikte halkımızın fikirlerini değiştirme çabası da boşa bir mücadeledir. Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki, milletimiz gerekli cevabı 16 Nisan’da sandıkta verecektir. Milliyetçi Hareket Partisi 16 Nisan sonrası güçlü şekilde yoluna devam edecektir. Güçlü bir evet , güçlü Türkiye için önemli bir adım olacaktır” dedi.