AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Tekkeköy İlçe Başkanı Aydın Karmil, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Uzunlar, İl Genel Meclis Üyeleri Özkan Karakaya, Sabri Yetgin ve parti üyeleriyle köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Kargılı, Gökçedere, Çayırçökek, Zafer, Yazılar, Yaylageriş, Seymenler köylerine düzenlenen ziyaretlerde vatandaşların sorunları dinlendi, talep ve önerileri alındı. Köy sorunlarının yerinde görüldüğü ve çözüm yollarının arandığı ziyaretlerde milletvekili Mustafa Demir, köy mahallelerinde dolaşarak yerinde tespit yaptı. Hükümet çalışmaları hakkında bilgi veren milletvekili Mustafa Demir, vatandaşın her bir talebinin, önerisinin mutlaka değerlendirildiğini kaydetti. Tekkeköy'ün önemli ilçeler arasında olduğunu ve gelişimi, kalkınması yönünde hükümet olarak birçok proje geliştirildiğini ifade eden Demir, hiç bir ayrım yapılmadan vatandaşa en iyi hizmetin ulaştırılması, hizmet eksiklerinin giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Köylerin alt ve üst yapı sorunları dahil tüm eksikliklerinin köy muhtarları ve vatandaşlarla görüşülerek çözümü noktasında çaba harcandığını dile getiren Demir, "Biz sorunlardan kaçan taraf olmadık. Halkımız bizlerden hizmet bekliyor. Biz de karşılığını hizmet olarak veriyoruz. AK Parti bir hizmet partisidir. Halkımızın yanında birlik içerisinde, bir aile gibi birbirimize kenetleniyor, daha güçlü, refah düzeyi artmış Türkiye için çabalıyoruz. Her bir köyümüzün eksiksiz hizmet alması için devletimiz tüm birimleriyle sahadadır. Ülkemiz tarihinde görülmemiş hizmetler, AK Parti iktidarı ile görülmeye başladı. Planlı, programlı, projeler üreterek ihtiyaçlar doğrultusunda tespitler yapıp, günün şartları ile birleştirerek, aldığımız vekaletin bilinciyle samimi bir şekilde gece gündüz demeden çalışarak bu hizmet seferberliği sağlandı. Çalışınca her şey oluyor. Bizler çalışmayan taraf olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Hep çalışacağız. Sorunlar geri çekilerek değil üzerine gidip ilgilenince çözülüyor” diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Demir, gezisi sırasında çeşitli düğün merasimlerine katıldı, cenazesi olan bazı ailelere de taziye ziyaretlerinde bulundu.