Oyun öncesi, sezon oyununa destek kurum ve kuruluşlar sahneye davet edilerek kendilerine plaket takdim edildi. Takdim töreninde konuşan Adnan Taç “Bunu seyirci önünde yapmanın, destek veren ve sponsor olan kurum ve kuruluşlarımızı onore etmek anlamında daha güzel olduğunu belirtti.
 
Ali Kemal Yılmaz’ın yazıp yönettiği vodvil tarzı tek perdelik oyun sürprizlerle dolu, bir o kadar hareketli ve sosyal hayatın içerisinden ilginç kesitleri içeren bir oyun olarak sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.
 
18 Kasım’da oynan ilk oyunda Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yer kalmaması nedeniyle büyük bir izleyici kitlesi geri dönmek zorunda kaldı. Bunun üzerine bir açıklama yapan başkan Adnan Taç “Değerli izleyenlerimiz üzülmesinler, onların başarımızda büyük yeri var. Kendilerine vermiş olduğumuz davetiyelerle sezon süresince oynayacağımız oyunlarımıza gelmeleri için davet ediyoruz.” Dedi. İlk oyunda gördükleri büyük ilgiden son derece memnun olduklarını belirten Adnan Taç, bu ilginin sezon süresince devam edeceğinden emin olduklarını belirtti.