AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, referandum çalışmaları kapsamında çalışmalarını Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde sürdürdü.

Beraberindeki AK Parti Trabzon İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Alp, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, ilçe yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şalpazarı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.  

Her fırsatta Şalpazarı’na gelerek vatandaşlarla buluşmaya çalıştıklarını da söyleyen Balta “Elimizden geldiğince, fırsat buldukça, Ankara’daki işlerimizi, sizin bize verdiğiniz vekâlet görevini ihmal etmemek kaydıyla Şalpazarı’mıza Beşikdüzü’müze tüm ilçelerimize geliyoruz, sizlerle dertleşiyoruz, hem üzerimize düşen ne konu varsa onları değerlendiriyoruz. Biz, Ağasar’ı çok seviyoruz, sizleri seviyoruz. Çünkü siz varsanız bizim kıymetimiz var. Siz varsanız bizim Ankara’da anlamımız var. Sizlerin duaları destekleriyle güçlü bir şekilde yürüme imkânı buluyoruz” dedi.

CHP HALKI KANDIRDIĞINI SANIYOR
Referandum çalışmaları sırasında vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayan Balta “ Bu anayasa değişikliğinin amacı Türkiye’nin 80 milyonun birliğini, beraberliğini muhafaza etmesidir. Daha da güçlenerek yoluna devam etmesidir.  Anayasanın genel özü bu. İstikrarı, birlik, beraberliği getireceği için Türkiye'nin en ihtiyaç duyduğu bir konudur. Ama bakıyoruz Anayasa değişikliğini içeren 18 madde içerisinde bilgileri bilinçli olarak yanlış yorumlayan bir kesim var. Ana muhalefet partisi CHP milletin aklını karıştırarak yalan yanlış bilgiler vermekte. Vatandaşımızın aklını karıştırabileceklerine inanarak yapılan bu eylemlerin sonuçsuz kalacağına inanıyoruz. Bunu bugün Şalpazarı’nda gördük. Ağasarlı hemşerilerim konunun parti meselesi olmadığını, meselenin memleket meselesi olduğunun bilincinde.  Tamda bu noktada üzerimize düşen görev bir kat daha artıyor. Memleketimize duyduğumuz sevgiden aldığımız güçle İlçemizin tüm mahallelerinde doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Hep beraber omuz omuza verip memleketimize sahip çıkacağız. Sonuç ne olursa olsun tek amacımız Türkiye’nin büyümesidir” diye konuştu.