Trabzon ve ilçelerinde yapılan projelerde büyük emeği bulunan, Çevre ve Şehircilik Bakan Eski Bakan Yardımcısı AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Muhammet Balta’dan iki müjdeli haber daha geldi. Trabzon’un Tonya ve Araklı ilçelerinde yapılması planlanan İlçe Tarım Müdürlüğü hizmet binalarının ihaleye çıkıyor.

“TONYA İLÇE TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI İHALESİ BU AY YAPILACAK”

Trabzon’un gelişmesi için elinden geleni yapan Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Muhammet Balta birçok hizmetlerde imzası yer alıyor. Temayül’den sonra Ankara’ya dönen Balta Trabzon’a iki müjdeli haber gönderdi. Bakan yardımcılığı görevinde Tonya ve Araklı içlerinde Tarım ilçe müdürlüğü hizmet binalarının yapılması planlayan Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olarak ta projelerinin hayata geçirilecek olmasının sevincini yaşıyor. Muhammet Balta konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Planlamasını Bakan yardımcılığımız zamanında yaptığımız bu projeler üzerinde büyük uğraşlar verdik. Tonya ilçemizde büyük ihtiyaca karşılık verecek olan İlçe tarım il müdürlüğü hizmet binası proje ve yaklaşık maliyetleri hazırlanmış olup, İhalesi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce 2015 Mart içerisinde yapılacaktır.

 

“ARAKLI İLÇE TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI 2015 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI”

Bir diğer yatırım projemizde Araklı ilçemizde yapılması planlanan İlçe tarım müdürlüğü hizmet binası 2015 Yatırım programına alınmış olup, proje çalışmalarına başlanılmıştır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız bünyesinde bu ve bunun gibi birçok yatırıma öncülük ettik. Toplumun tüm kesimiyle bütünleşmeye, kucaklamaya, bir ve beraber olmayı esas alan bir yönetim anlayışı içerisinde çalışmalarımız devam edecektir. Her zaman halkımızın yanındayız.

“YENİ TÜRKİYE YOLUNDA TRABZON'UMUZU 2023'E HAZIRLIYORUZ”

AK Parti, ülke genelinde olduğu gibi Trabzon ve ilçelerimizde de sorunları gidermeye ve insanlarımıza hizmet vermeye devam ediyor. İlçemize gerekli olan Tarım İlçe Müdürlüğü hizmet binalarında vatandaşlarımıza hizmetleri daha iyi ve daha kaliteli sunulacak. Bizlerde inşallah bundan sonra diğer yapılacak hizmetlerin gayreti ve mücadelesi içerisinde olacağız. Halkımızın yaşam kalitesini arttırmak, huzur ve güvenini sağlamak amacıyla yürütülen projeler ve hizmetleri etkin, verimli, kaliteli ve ekonomik bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmak en öncelikli hedefimizdir. Trabzon’umuzun beklentilerini yakinen bilen biriyim. Şehrimizin tüm projeleri ve yeni beklentileri konusunda büyük bir çaba içersindeyiz. Bu itibarla enerjimizi tamamen şehrimizin geleceğine ve projelerine harcayacağız. Yeni Türkiye yolunda Trabzon'umuzu 2023'e hazırlıyoruz. Yeni Türkiye inşasında Trabzon kadroları aktif rol oynayacaktır” dedi.