61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’ya yapılan pankartlı protesto ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Hopikoğlu, yaptığı açıklamada, “Trabzon Türk spor tarihinde her zaman için sevginin, bağlılığın ve mücadeleden vazgeçmemenin sembolü olmuş, Türk insanının yüce gönlünün spor sahalarındaki temsilciliğini üstlenmiştir. Geçmişte kulübümüzün ana sponsorluğunu üstlenmiş olup, bugün de Trabzonspor Kulübümüzün başkanı ve Trabzon iş dünyasının değerli isimlerinden olan Sayın Muharrem Usta’ya karşı sosyal ve görsel medyada yapılan yakışıksız, çirkin ve yaralayıcı saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.
 
BİRLİK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ
Hopikoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkes bilmelidir ki, dün olduğu gibi bugün de yarın da Sayın Muharrem Usta’nın, ailesinin ve Medical Park camiasının yanındayız. Unutulmaması gereken en önemli nokta biz bu toprakların insanları için ‘ Sevginin özgür ancak saygının mecburiyet olduğu’ gerçeğidir. Her meslekte, her yöneticinin eleştirilebilir olduğu hayatın bir gerçeği olsa da, saygının her daim herkes için esas teşkil etmesi kaliteli bir toplumun temelidir. Trabzon’a gönül veren, Trabzonlu olmaktan gurur duyan herkesi Trabzon’a yakışır şekilde birlik olmaya çağırıyoruz.”