25 yıldır taş işçiliği yapan Berat Eşgünoğlu ile 25 yıllık ahşap ustası Hasan Yılmaz isimli iki girişimci muhteşem bir yatırıma imza attı.

HAYRAN BIRAKIYOR

Sera Gölü’nden 300 metre yukarıda olan ve 5 dönem üzerine kurulu olan Hayal Vadisi, muhteşem doğası, peyzajı ve tasarımıyla hayran bırakıyor.

YATIRIM YAPMAYA KARAR VERDİK

Eşgünoğlu ve Yılmaz, hayallerini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Çok eski dostluğumuz var. Birçok işletmenin, restoranın taş ve ahşap işlerini birlikte yaptık. Bir girişimcilik yaparak kendi işletmemizi kurabilir miyiz diye düşündük. Ve sonra bir yatırım yapmaya karar verdik. Her geçen gün daha fazla ivme kazanan Sera Gölü’ne bir restoran yapmaya karar verdik. 

HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Yoğun bir çalışma sonrası restoranımızı kurduk. Yeşili, ahşabı ve taş işçiliğini bir araya getirdik. 5 dönüm üzerine bir yaşam alanı oluşturduk. Özel şelaleden, çocuk parkına kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek hayata geçirdik. 

500 KİŞİLİK

Yeni hizmete açtığımız işletmemiz hizmete başlamıştır. Hayal Vadisi’nde ramazan boyunca Güveç Menü 40 TL, Balık Menü 40 TL, Köfte Menü 35 TL ve Tavuk Menü 30 TL olarak sunulmakta. Yaklaşık 500 kişilik olan restoranımızda özel etkinlikler ve grup yemekleri de düzenlenmektedir. 

TURİZME 

Trabzon’da turizm alanında muhteşem tesisler kuruluyor. Burası da onlardan bir tanesi oldu. Burası bizim hayalimiz olduğu için ismini de Hayal Vadisi koyduk. Tüm Trabzonluları yeşilin ortasında eşsiz doğada misafir etmeyi bekliyoruz…”

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ADRES:
Derecik Yolu Sera Gölü 500 m ilerisi Akçaabat - TRABZON
TEL&REZERVASYON: 0 462 666 0 111 - 0 532 732 80 10
FACEBOOK: www.facebook.com/hayalvadim/?fref=ts