İNLERİNDEN ÇIKARAK DOĞRUDAN DEVLETİ ELE GEÇİRMEK İSTEDİLER

Darbe girişiminde FETÖ’nün sorumlu olduğunu söyleyen Bilgin, ‘Bu büyük Milletin başına Çuval geçirme operasyonu Milletin asaletine yakışır biçimde derdest edilmişlerdir. Üst akıl tarafından maşa olarak kullanılan maşalardan biri olan FETÖ çetesi inlerinden çıkarak Doğrudan Devleti ele geçirerek bayrağımızı yönetim şeklimizi ve yönetenlerimizi kendi nelerine bağlı bir kukla yapıya dönüştürme saldırısına darbe demek bu hainliği anlatmakta hafif kalmaktadır’ ifadelerini kullandı.

MİLLETİN SİLAHLARIYLA GÖZÜ DÜNMÜŞ SALDIRILAR

Bürokrasideki hain yapılanmalarının ardından darbe girişiminin olduğunu ifade eden Bilgin, ‘’Yıllardır bürokrasideki hain yapılanmalarını ortaya çıkması akabinde Ordumuzdaki darbe yanlısı olanlarla bu çete mensupları hain planlar çerçevesinde birlikte Devlete TBMM ye Emniyete Haberleşme kuruluşlarına Masum halkın üstüne Milletin Silahlarıyla saldırmak gibi gözü dönmüş saldırılarda bulunarak Yüzlerce vatan evladımızı şehit etmişlerdir’’ şeklinde konuştu.

DIŞ GÜÇLER FETÖ’YÜ KULLANIYOR

Dış güçlerini FETÖ’yü kullanarak toplumda algı operasyonu yapmaya çalıştığının altını çizen Bilgin, ‘FETÖ çetelerini kullanan bu üst akıl başarılı olamayınca toplumda algı operasyonu yapmaya çalışmaktadır. Buda Bu bir darbe değildi darbe böyle mi olur gibi dedikodu yapmaktadırlar. Yine Ak Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız a fatura edilmek gibi bir hezeyan oluşturulmak istenmektedir Milletimiz uyanık olsun’ dedi.

FETÖ’NÜN PKK VE DHKP-C’DEN FARKI YOK

FETÖ’nün PKK ve DHKP-C ile aynı olduğunu söyleyen Bilgin, ‘’Bu hain saldırıyı hafifletmek çabalarına müsaade etmeyelim FETÖ terör örgütü PKK ile DHKP ile aynıdır onlardan da daha tehlikelidir Bu aziz Milletin bunu her zerresine kadar bilmeli ve ona göre duruş sergilemelidir .Rabbim büyük Milletin boynunu bükmesin Bosna'da Myanmar da Somali de Gazze de Bağdat'a Ümmeti Muhammed in yegane ümidi olan Bu Necip Milletin ilelebet Rabbim yolunu acık etsin FETÖ’nün bütün kurumlardaki unsurları mutlaka temizlenmelidir çünkü bu uyuyan hücreler üst akıl in bir gün mutlak maşası olacaktır’ ifadelerini kullandı.