61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Takımlarından Ofspor'da sol bek olarak görev yapan Faruk Murat,  O Ses Türkiye'de bire bir eşleşmede elendi... O ses Türkiye’de Murat Boz’un takımında yer alan Ofsporlu futbolcu Murat’ın karşısına İpek Ildız ve Levent Uçar ikilisi çıktı. Yarışmada ilk olarak sahne alan Murat, “Nayino” Türküsünü söylerken izleyenler tarafından da büyük alkış aldı.
Ancak eleme sırası geldiğinde ise Murat Boz’un tercihi İpek Ildız ve Levent Uçar ikilisi oldu. Murat Boz, Faruk Murat’ı elerken helallik istedi. Boz, “Çok düzgün bir arkadaşımızsın. Karakterini de çok seviyorum. Şarkıları da okurken hissederek okuyorsun. Çok minik farklar oldu. Bir karar vermem gerekiyordu. Hakkını helal et, çok teşekkür ediyorum sana... “ dedi.
Bunun üzerine Faruk Murat ise, “Sizleri tanıdığım için teşekkür ederim. Çok mutlu oldum” diye karşılık verdi.  Bu sırada Faruk Murat, Ofspor Başkanı Olcay Saral’ın da ünlü yapımca Acun Ilıcalı’ya hediye gönderdiğini söyledi. Murat, “Acun ağabey kulübümüz Ofspor,  Olcay başkanın size forma hediyeleri var” diyerek hediyeleri kuliste Ilıcalı’ya verdi.