Trabzon’da dün yapılan MÜSİAD Olağan Genel Kurulunda Ali Kaan Başkanlığa seçildi. Kaan’ın yönetim kurulu üyeleri arasında Trabzon’un en büyük sanayi kuruluşu Hekimoğlu Grubun İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu’da yer aldı... 

Trabzon MÜSİAD Olağan Genel Kurulu dün yapıldı. Genel Başkan Nail Olpak’ın da katıldığı seçimlerde yeni başkan bir süre önce AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Ali Kaan oldu. Seçimlere AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’da katılarak bir konuşma yaptı. 
Eski Başkan Aydın Birincioğlu’nun görevi bırakmasının ardından yeni başkanlığa seçilen Ali Kaan’ın yönetim kuruyu üyeleri arasında ise dikkat çekici isimler yer aldı. 
Bu isimlerden en dikkat çekeni ise Trabzonspor Başkan adaylarından Hekimoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, yer aldı. 
Ayrıca Genç MÜSİAD’ın eski başkanlarından Ali Murat Aras,  MOBİAD Başkan Yardımcısı Zafer Ofluoğlu ve  AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mesut İskenderoğlu’nun  da yönetim kurulu listesinde yer alması da dikkatlerden kaçmadı.
Ali Kaan Başkanlığındaki MÜSİAD’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.
Yönetim Kurulu: Ali Kaan, Zafer Ofluoğlu, Mehmet Üçüncüoğlu, Mesut İskenderoğlu, Celil Hekimoğlu, Dursun Ali Özderya, Numan Yardım, Ümit Hotoman, Zeki Canım, Ali Murat Aras.
Yönetim Kurulu Yedek’te ise, Mustafa Albayrak, Ahmet Uzun, Engin Kerimoğlu, Hüseyin Rizeli, Selami Ayyıldız yer aldı.
Denetleme Kurulu üyeliğinde, Fahmi Onur, Cesur Gerigelmez, Kadir Hatipoğlu.
Denetleme Kurulu Yedek üyeleri. Halis Güneş, Aziz Mürtezaoğlu, Hikmet Alibeyoğlu.