Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur'un eleştirilerini "Maksadını aşan ifadeler" olarak değerlendiren AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, "Kendisine ugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız" dedi.

CUMUR'A CEVAP VERDİ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, İlkhaber'e çarpıcı açıklamalar yaptı. AK Parti'de devam eden kongre sürecinin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini kaydeden Günnar, Trabzon eski Milletvekili Cumur'un, "Trabzon*da hiç kimse çalışmıyor. Sadece Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu çalışıyor" sözlerini değerlendirdi.

MAKSADINI AŞTI
Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun başta Bakan Bayraktar,  Trabzon Milletvekili ve teşkilatın desteği ile Trabzon'da çok büyük hizmetlere imza attığını ifade eden Günnar, "Sayın Cumur'un sözlerini maksadını aşan bir ifade olarak değerlendiriyorum. Kendisine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız" dedi.

HALK TAKDİR EDİYOR
Trabzon halkının hizmetlerden mennuniyetini aşan sandıkta gösterdiği gibi kamuoyu yoklamalarında da ortaya koyduğunu ifade eden Günar, "Yapılan kamuoyu yoklamalarında Trabzon'da partimizini oylarının arttığı görülmektedir. Saygıdeğer halkımızın çülışmalarımı yakından takip emekte ve takdir etmektedir" diye konuştu.

KONUYLA İLGİLİ DİĞER HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN