Arhavi’de 40 yıla yakın gazetecilik mesleğine emek veren ve bölgeninde yakından tanıdığı Necmettin Numanoğlu 2’nci defa kalp krizi geçirdi. Arhavi Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Rize Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilen Numanoğlu’nu burada yapılan tetkikler sonrası anjiyo yapılmasına karar verildi.

Doktorlar tarafından yeniden ameliyat masasına yatırılan Numanoğlu’na yapılan anjiyo sonrası hayati tehlikeyi atlatması ardından tıkanan kalp damarına stent takıldı.

Doktorlar tehlikeyi atlatan Necmettin Numanoğlu’nun hastaneden çıkabilir raporu ardından yeniden sağlığına kavuştu. Arhavi’ye döner dönmez yaptığı ilk açıklamada kendisini yeniden hayata döndüren Arhavi Devlet Hastanesi doktorları ve tüm çalışanlarına, Rize Eğitim ve Araştırma hastanesinde operasyonu gerçekleştiren doktor ve hemşirelere teşekkür etti.

Necmettin Numanoğlu “Ne kadar dikkat etsem de ikinci tehlikeyi de atlattım. Yaşamak ve sevdiklerime kavuşmak bana ikinci hayata bağlanışım oldu. Yaşantıma daha dikkatli devam etmeye çalışacağım. Hastanede yattığım süre içinde telefonla beni arayıp geçmiş olsun diyen Artvin Milletvekilleri Sayın İsrafil Kışla ve Uğur Bayraktutan’a, Gümrük ve Tekel eski Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı’ya, Milletvekili adaylarımız Sayın Vedat Kibar, Sayın Musa Ulutaş’a, Sayın Osman Özdemir’e, sanatçı kardeşim Sayın Cengiz Kurtoğlu’na, sanatçı dostum Sayın Bahri Turan’a, İSTAD Başkanı Sayın Hüseyin Altunbayrak’a, Arhavispor Başkanı ve Lipton Çay fabrikası Müdürü Sayın Sezgin Özkara’ya, hastalığımı duyar duymaz Rize’ye kadar gelip sağlığımı hastanede yakından takip eden Arhavi Belediye Başkanı Sayın Coşkun Hekimoğlu’na, Gazeteci arkadaşlarıma, Arhavi’de bulunan esnaf dostlarıma ve aile yakınlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.