Trabzon Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde şok. Uzun süredir hastanenin Onkoloji servisinde tedavi gören kanser hastası 69 yaşındaki Hasan Ö, hastanenin Ortopedi Servisinin ikinci katından atlayarak beton zemine çakıldı. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.

 O KATTA OLMAMALIYDI! 

Normalde Onkoloji hastaları Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin en alt katında hizmet veren Onkoloji Servisinde tedavi görüyordu. Fakat Onkoloji Servisinin dolu olması nedeniyle Hasan ֒nün tedavisi ikinci katta ki Ortopedi Servisinde yapılıyordu. 

EŞİNE ’SEN GEZ’ DEDİ. 

Hastanenin ortopedi katında diğer yatan hastalar ve yakınları olayla ilgili şu bilgileri verdi. “ Çok sessiz ve sakin biriydi. Kendisine bir bayan refakat ediyordu herhalde eşiydi ve intihar etmeden önce o kadın Hasan Ö.’ye ‘Ben biraz dolaşacağım gel birlikte dolaşalım’ dedi fakat Hasan Ö.’nün ‘Sen git gez ben yatıp dinleneceğim çok yorgunum’ dediğini duyduk. Nasıl atladığını görmedik ama olayı öğrenince büyük şok yaşadık.

 Edinilen bilgiye göre merhum Hasan Ö, intihar etmeden önce üzerinde ‘Ben artık daha fazla çocuklarıma yük olmak istemiyorum’ yazan bir not bıraktığı öğrenildi. Evli ve iki çocuk babası olan Hasan Ö. 5 yıldır kolon kanseri tedavisi görüyordu. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Asayiş Ve Cinayet Büro Ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Merhum Ö.’nün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.