Trabzonsporluların buluşma mekanında geçtiğimiz günlerde ciddi bir tartışma yaşandı. Trabzonspor bayrağının altında yemek yemek istemeyen Fenerbahçeliler ile tesis sahibi Fevzi hoca arasında gerginlik oldu. Fenerlilerin, "Bu bayrağı indirim yoksa yemeyiz" sözlerine Fevzi Hoca, "O bayrak bu tesis kapanana kadar orada kalacak ve dalgalanacak. Yemezseniz buyrun" diyerek yolu gösterdi. Ayrıca hemen restoranın karşısında Beşiktaş tesislerinin olması nedeniyle şikayet edilen Fevzi Hoca, yine de Trabzonspor bayrağı inadından vazgeçmedi.

BU BAYRAK BURADAN İNMEZ

Fevzi Hoca’nın mekanı hakim bir tepeden Beşiktaş’ın Ümraniye’deki Nevzat Demir tesislerine bakıyor. Bayrak Beşiktaş tesislerinden görülüyor. Hakim alandaki bu tepede dalgalanan bayrak Beşiktaş’ın idman yaptığı sahadan belirgin bir şekilde belli olması, futbolcuların morallerini de etkiliyor. Beşiktaş yöneticilerinin bayrağı indirmesi için Fevzi Hoca’ya yaptığı müracaatları ise Fevzi Hoca “Bu bayrak buradan inmez” diyerek geri çevirdi.
Fevzi Hoca, bayrağı görenlerin Trabzonspor adına gurur duyduğunu da belirterek “Beşiktaşlıların rahatsızlığını da anlamış değilim” dedi.