Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından başlatılan yol betonlama ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Of’ta çamur yol kalmayacağını belirten Başkan Saral, çalışmalarına devam ediyor.

Cumhuriyet ve Çamlı Mahallelerinde dökülen beton ve asfaltlamanın ardından bu kez Kıyıboyu Köyü’nün yolu asfaltlandı. Asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Murat Saral yaptığı açıklamada “Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Kıyıboyu yolu ile ilgili çok sayıda şikayet alıyorduk. Ancak doğalgaz çalışmaları nedeni ile asfalt dökümünü yapamamıştık. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltımızı da dökerek köy sakinlerine verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz” dedi.

710 ton asfalt kullandıklarını belirten Başkan Saral “Çift şeritli olarak dökülen yolun 650 metrelik kısmını asfaltladık. 23 kamyon asfalt döktük. İnşallah Kıyıcık Beldesi’ne kadar olan 2.etabının da asfaltını en kısa sürede dökeceğiz” ifadelerini kullandı.

Asfalt çalışmalarını gören ve yıllardır köstebek yuvası haline dönen yolda ulaşımda sıkıntılar yaşadıklarını belirten Sadullah Dervişoğlu, “Başkanımızdan yolun düzeltilmesini istediğimizde sabırlı olmamızı ve kısa sürede asfaltı dökeceğini söylemişti. Verdiği sözünü tuttu. Yıllardır çektiğimiz çilemizi sona erdirdi” diyerek kendisine teşekkür etti.