Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Uzungöl’de düzenlenen kaynaşma gecesinde Belediye bünyesinde görev yapan işçi, memur, firma ve işkur personelleri belediye yönetimi ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Yemek ikramı ile başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili Yüksel Yaşar; “Trabzon’umuzun Büyükşehir olması ve belde belediyelerimizin kapanarak Of Belediyemize dahil edilmesinin ardından Personel yapımızda önemli değişimler yaşandı. Çalışanlarımızın kaynaşması, performans verilerinin arttırılması ve genel konuların değerlendirilmesi amacıyla Sayın Başkanımızın talimatlarıyla böyle bir gece organize ettik. Aramızda yıl içerisinde emekliye ayrılan değerli çalışanlarımız da var. Özellikle bizlerin yetişmesinde emekleri olan ve iki yıl süre ile birlikte çalıştığım değerli müdürüm Ali Murat beye çok teşekkür ediyorum. Emekliye ayrılan tüm personellerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bundan sonraki yaşamlarında esenlikler diliyorum. Gecenin hazırlanmasında desteklerini esirgemeyen Daire Amirlerimize, gecemize katılarak bu güzel ortamı bizlerle paylaşan Meclis Üyelerimize ve gecemize katılan çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kısıtlı imkanlara rağmen Of halkına en iyi hizmeti sunabilmek için mesai mefumu gözetmeden çalıştıklarını belirten Başkan Sarıalioğlu yaptığı konuşmada; “Ülke olarak gerçekten zor günlerden geçiyoruz. Hainler her bir taraftan saldırı halindeler. 15 Temmuz’da halkımız canını ve kanını göz kırpmadan bu cennet vatan için feda etti. Doğuda bu devletin bekası için canını bu vatan için seve seve veren kahraman kardeşlerimiz var. Bizler de her şeyin en güzeline layık olan bu aziz milletimize hizmetkar olmak için çalışıyoruz. Aldığınız ücretlerin, verdiğiniz emekler karşısında az olduğunu biliyorum. Ama hepimiz bu güzel vatan için hizmet etmeye, fedakarlık yapmaya mecburuz. Sizler de elinizden gelen gayreti gösteriyorsunuz. Ama daha da gayretli olmalıyız. Halkımız bizlerden çok şeyler bekliyor. Bu nedenle daha çok gayret sarf edeceğiz. Aramızda emekliye ayrılan çalışanlarımız var. Kendilerine güzel Of’umuza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diliyorum. Sözlerime son verirken aziz şehitlerimiz için sizleri birer Fatiha okumaya davet ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından emekliye ayrılan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ali Murat ile diğer çalışanlar Osman Birinci, Demir Sağıroğlu ve Efsun Avcı’ya Başkan Sarıalioğlu ve Meclis Üyeleri tarafından plaket takdim edildi.