AK Parti Trabzon Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, son gülerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’ya yönelik Of ilçesi üzerinden yapılan haksız ve yakışıksız açıklamaların etik dışı ve ahlaki olmadığını ifade etti. 

Of ilçesinde Ak Parti teşkilatlarının çok güzel bir seçim süreci geçirdiğini, tüm milletvekillerinde olduğu gibi Süleyman Soylu’nun ilçeye yaptığı tüm ziyaretlerde yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek ‘Süleyman Soylu Bizim genel Başkan Yardımcımızdır, teşkilat başkanımızdır ve milletvekilimizdir ve Of’da da katıldığı tüm çalışmalarda layıkıyla karşılanarak teşkilatların gönlünde partililerin gönlünde taht kurmuştur. Of halkı partimize ve ilçemizin vekiline olan desteğini göstermek adına AK Parti’nin oylarını da bir önceki seçimlere göre arttırmıştır. Hal böyle iken Of”da teşkilatların veya partililerin Süleyman Bey’e istemediği yönünde haberlerin dedikodu olarak, hiçbir dayanağı olmadan servis edilmesi, dikkat çekmek isteyen bazı kalemşorların kasıtlı hareketleridir. Biz her zaman basının özgürlüğünden yana hak ve demokrasi kavramlarını en üst seviyede tutan Trabzon sevdalıları olarak bu talihsiz açıklamalarda gerek partimiz mensuplarına gerek teşkilat mensuplarına gerekse Sayın Teşkilat Başkanımız hakkında yapılan yalan yanlış, Of ilçesinde karşılığı olmayan eleştirileri kınıyoruz. 
Of sadece Trabzon’da değil Türkiye’de ismi duyulunca şöyle bir durulan öneme sahip bir ilçedir. Bu büyüklüğün farkında olan bazı kesimler seçim üzeri dikkat çekmek için yaptıkları etik dışı davranışlar ile Of üzerinden Süleyman Bey’i yıpratma emellerine ulaşamayacaklardır. Güneş balçıkla sıvanmaz, biz teşkilatlarımız, partililerimiz ve parti üst düzey yöneticilerimiz ve milletvekillerimiz ile bir bütünüz. Of olarak da partimizin değerlerinin her zaman yanındayız. Süleyman Soylu bugün teşkilat başkanımız ve milletvekilimizdir. Yarın da inşallah Bakanımız olacaktır’ ifadelerini kullandı.