Of Medya Derneği’nin Aralık Ayı olağan toplantısı devir teslim törenine sahne oldu. Toplantıda Başkan Ahmet Muratoğlu, derneğe hizmetlerinden dolayı kurucu Başkan Yüksel Yaşar’a Teşekkür plaketi takdim etti.

Derneğin kuruluşundan itibaren her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelen dernek üyeleri gündemi değerlendirerek ay içerisinde yapılan ve yapılması planlanan faaliyetleri değerlendiriyorlar.

BASIN YOLU İLE HİZMET ETMEK İÇİN KURDUK
Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Ahmet Muratoğlu kuruluş amaçlarının halka basın yolu ile hizmet etmek olduğunu ifade ederek, "Bizler basın mensupları olarak derneğimizi Of ve Yöre Halkına basın yolu ile hizmet etmek için kurduk. Gerek halkın dillendirdiği sorunları yetkililere iletme, gerekse icraat makamındakilerin faaliyetlerini halka duyurma noktasında araç oluyoruz. İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında, gencinden yaşlısına her insanın elinde olan teknolojik aletler vesilesi ile toplumda yaşanılanları anında isteyen duyabiliyor ve görebiliyor. Kurumsal olarak bu duyurma görevini üstelen basın mensupları ise yaşanılan olayları istedikleri şekilde halka yansıtıyorlar. Halkın yararına olan yansıtma şekilleri sorun oluşturmazken, kendi menfaatleri doğrultusunda halkı kışkırtmak, kötülüğe meyletmek ve şeytanın düşünceleri ile yönlendirmek isteyenler ise maalesef büyük bir sorun teşkil ediyorlar. Bunun için bizler gerek kendi ilçemizde, gerekse çevre ilçelerde halkımızı doğru şekilde bilinçlendirmek ve doğruya yönlendirmek için gayret ediyoruz" diye konuştu.

DEMOKRASİ ÖRNEĞİ SUNUYORUZ
Toplantıda konuşan Kurucu Başkan Yüksel Yaşar; “Nazik düşünceleri nedeniyle Of Medya Derneği Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza Teşekkür ediyorum. 2013 yılında birlikte kurduğumuz 3 yıldır başkanlığını yürüttüğüm, kurucu başkanı olmaktan onur ve mutluluk duyduğum Of Medya Derneğimizde, 3 yıl boyunca başkan yardımcımız olarak görev yapan Ahmet Muratoğlu'na başkanlık görevimizi devrettik. Bayrak ve hizmet taşıyıcılığı görevini devrederken, bu değişim konusunda demokrasi adına güzel de bir örnek sunduğumuzu düşünüyorum. Mevki ve Makamların gelip geçici olduğunu, zamanı gelince görevleri devretmesini de bilmek gerektiğini düşünüyorum. İnşallah birlikte daha güzel çalışmalar yapmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.