Gerçekleştirdiği Sosyal Hizmet Projeleri ile her kesimin takdirini toplayan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, geleceğin Türkiye’sinde çok önemli yer tutan gençlerin sorunlarına el atarak, boş vakitlerini uygunsuz mekanlarda geçirmelerini önlemek ve streslerini atmalarını sağlamak amacıyla çok amaçlı stres salonunu hizmete soktu. Salonda gençlerle bir araya gelen Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Of Müftüsü Mehmet Genç, Karaoke’de hep birlikte oy Trabzon şarkısını söyleyip, Bilardo oynadılar ve duvara bize her yer ‘Of yazısı yazarak şekiller çizdiler. Gençliğin böyle mekanlara ihtiyacı olduğunu söyleyen Of Belediye Başkanı Murat Saral, “Biz de ara ara buraya gelip stresimizi atacağız” dedi.



Of Kaymakamı Tuncay Sonel ise Of’un gençleri için bir şeyler yapmak istediklerini ifade ederek “Onlar için ne yapsak azdık. Bizler istedik ki bu yavrularımız boş zamanlarını internet kafelerde, uygunsuz yerlerde geçirmesinler. Gelsinler burada streslerini atsınlar. Ayrıca dışarda hoş olmayan duvar yazılarını görüyoruz, istedik ki gençlerimiz okul duvarlarına, apartmanlara yazı yazmasınlar. Burada istedikleri gibi duvara yazılarını yazsınlar. Salon herkese açık, isteyenin gönlünce gelip stresini atabileceği ve vaktini hoşça geçirebileceği bir yer“ diye konuştu.



Karaoke, satranç, bilardo, pinpon, dart, kum torbası, gazete köşesi ve duvar yazısı bölümü bulunan çok amaçlı stres salonundan duydukları memnuniyeti dile getiren gençler ise yapılan hizmet için yetkililere teşekkür ettiler.