Of Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen hafta sonu SBS ve LYS sınavlarına hazırlık kurslarına verdiği maddi ve manevi katkılar nedeniyle Of Kaymakamı Tuncay Sonel ile Of Belediye Başkanı Murat Saral, Nuhoğlu Vakfı Başkanı Ö. Çetin Nuhoğlu’nu İstanbul’daki merkezinde ziyaret ederek kendisine plaket takdim ettiler.

Kaymakam Tuncay Sonel, ziyarette yaptığı konuşmada, Çetin abimiz Of’un ve Hayrat’ın eğitimi için gerçekten önemli katkılar sağladı ve sağlamaya da devam ediyor. Eğitime verilen katkı, her alanda kaliteli ve başarılı insanların yetişmesine katkı sağlamanıza vesile oluyor. Bu da ülke geleceğimiz için gerçekten önemli bir hizmet. Of’ta eğitim çıtasının yükselmesinde önemli katkıları olan sevgili Çetin Abimize teşekkürümüzün bir nişanesi olan plaket takdim etmek istedik” dedi.

Of Belediye Başkanı Murat Saral ise yaptığı açıklamada “Çetin abimizin eğitime yaptığı katkıları anlamaya zamanımız yetmez. İnşallah bu katkıları artarak devam edecektir. Kendisini çok seviyoruz. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin Nuhoğlu ise “Of’umuzun çok değerli Kaymakamının ve Belediye Başkanının ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Nazik düşünceleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.