Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, norm fazlası nedeniyle öğretmenleri okuldan ayrılmak zorunda kalan öğrenciler, yetkililerden yardım bekliyor.

Vakfıkebir Lisesi öğrencileri yaptıkları ortak açıklamada; "Okulumuzun Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Kader Koltuk, bizlere karşı göstermiş olduğu başarılı ve kaliteli ders anlatımıyla yardımcı olduğu gibi okul çıkışlarında 12. sınıf arkadaşlarımıza kendi isteği ile hiçbir bedel beklemeden etüt yaptırmakta ve üniversite sınavına hazırlamaktadır. Bizler sadece okul bitimine kadar öğretmenimizi Vakfıkebir Lisesinde aramızda görmek istiyoruz. Sayın Valimiz Recep Kızılcık'dan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tamer Kırbaç ve yetkililerden bu konuda bizlere yardımcı olmalarını ve anlayış göstermelerini bekliyoruz. Üniversite sınavına hazırlandığımız bu günlerde bizleri mağdur etmeyeceklerine inanıyor, sesimize kulak vererek öğretmenimizi yılsonuna kadar okulumuzda bırakmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Kader Koltuk'un norm fazlası nedeniyle Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne gideceği öğrenildi.