Rize’de çekilen ve sosyal paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kıran görüntüde Ramazan Çepni (39) sürekli yüksek sesle müzik dinleyen kardeşi Barış Çepni’yi (32) mezara sokarak üzerini tahtalar ile örtmüştü. Ağabey Ramazan Çepni kardeşinden bir daha yüksek sesle müzik dinlememe sözü alana kadar kardeşini mezardan çıkartmamıştı. Beş dakika kadar mezarda kalan Barış Çepni ağabeyine bir daha müzik dinlemeyeceğine dair söz vererek mezardan çıkabilmişti. Sosyal paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kıran bu görüntü izleyenler tarafından “bu nasıl abi” şeklinde tepkilere neden olmuştu.

Rize’de Oto Yıkama dükkanı işleten Barış Çepni kendisine ait otomobilin bagajını ses sistemi ile doldururken, bununla yetinmeyip aracının arka koltuklarını sökerek buraya da iki adet hoparlör yerleştirdi. Aracını konser salonlarındaki ses sistemleri ile donatan genç, mezardan çıkabilmek için ağabeyine bir daha yüksek sesle müzik dinlemeyeceğine dair söz vermesine rağmen bu sözünü tutamayacağını açıkladı.

Barış Çepni yaptığı açıklamada, “Benim en kötü huyum yüksek sesle müzik dinlemektir. Bu huyumdan bi türlü vazgeçemedim. Biz ağabeyimle köyde sürekli mezar kazarız. O gece yine bir mezar kazdık. Ben ağabeyimi çok severim. Oda beni çok sever. Aramızdaki sevgi anlatılmaz. Sağ olsun. Mezara girmiştim. Üzerimi tahtalar ile örttü. Bana böyle bir komplo hazırlayacağını tahmin edemedim. Açmak bilmedi. Tutturdu 'bir daha yüksek sesle müzik dinlemeyeceğine söz ver' diye. Mezarın içindeydim. Ne istese 'evet' demek zorundaydım. Beş dakika ölümü hissettim. Abim bu şekilde vazgeçeceğimi düşündü. Ama ben yinede müzik dinlemekten vazgeçemiyorum. Yine dinlemeye devam ediyorum. Kolonlarım 8’likti. Onları 48’lik yaptım. Normal araç kolonları beni tatmin etmeyince aracıma salon tipi kolonlar koydum. Şimdi araç bana yetmiyor. Salon kolonları için daha geniş bir araba almayı düşünüyorum” dedi.