Haçkalı Baba Devlet Hatanesi’ne kaldırılan Tayar’ın durumunun ağır olduğu ve iç kanamasının hala durdurulamadığı belirtildi. Akçaabat Emniyet Müdürlüğü zanlıları yakalamak için çok yönlü soruşturmasını sürdürüyor.

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde önceki gün bir dere yatağında bulunan şahsın kesin olarak darp edildiği ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre ilçenin merkezine bağlı Dürbinar Mahallesi’nde Kadınlar Pazarı diye adlandırılan yerde bulunan derede Mustafa Tayar (58) isimli bir kişi komada bulundu.  Dövülüp dereye atıldığı düşünülen Tayar, derhal Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede durumunun ağır olduğu belirtilen Tayar’ın, iç kanamasının durdurulamaması halinde sağlık durumunun daha da ciddi olabileceği belirtildi.

DURUMU AĞIR, EMNİYET ARAŞTIRIYOR
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kişinin yoğun bakıma alındığı öğrenilirken, Tayar’ın beyin kanaması ve iç kanamalarının bir türlü durdurulamadığı öğrenildi. Öte yandan olayın suçlularını bulmak için geniş çaplı bir araştırma başlatan Akçaabat Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerini görüntüleyebilecek herhangi bir kamera ve görgü tanığı araştırması yapıyor. Dövülerek komaya sokulan şahsın son telefon konuşma kayıtlarının incelenmesi için savcılığa bir yazı yazdığı öğrenilen emniyet güçlerinin suçluları yakalaması ise an meselesi.

KAYNAK:GÜNEBAKIŞ