61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları bugün devam etti. Saat 14:30’da başlayan Belediye Meclisinde CHP’li üye Turgay Şahin’in, Başkan Ahmet Metin Genç’e sözleri bir anda gündem oldu. CHP’li Şahin, meclisin normalde başlama saati olan 14;00 yerine 14:30’da başlamasına dile getirerek, Başkan Ahmet Metin Genç’e “Meclis toplantı saatini siz belirliyorsunuz. 14:00’a 5 kala geldim. Siz 14:30’da geldiniz. İşiniz yoğunluğunuz varsaya biz de ona göre gelelim. Biraz üzüldüm. Mecliste ifade etmek istedim” diye konuştu. 

Bunun üzerine Başkan Genç, “Arkadaşlar müsamaha göstereceğiz. Gönül ister ki her şey dakik işlesin. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımız tam saatinde burada hazır değil. Yok yazılmıyor. Meclis üyelerimiz müsamaha göstersin.  Bu kadar olsun. Bir birimizi idare edeceğiz. 

Ben sizin belediye başkanınızım. Arkadaşları aradım. Meclisi ben yöneteceğim. Tabiri caizse koştura koştura geldim. 320 bin nüfuslu ilçenin belediye başkanıyım. Müsamaha göstermemiz lazım. Toplantı saatine titizim ama biraz da müsamaha gösterirsiniz. Kolay değil” dedi.