Trabzon Belediyesi'nin Van'daki depremzede çocuklar için başlattığı, "Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği" kampanyası devam ediyor.

Projeye bir destek de Trabzon Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden geldi.

Ders kapsamında kendi yaptıkları oyuncakları Van'daki çocuklar için biriktiren 11. sınıf öğrencileri, topladıkları çeşitli hediyeleri Trabzon Belediyesi'ne teslim etti. 80 öğrencinin yaptığı yaklaşık bin adet oyuncak ve çeşitli hediyeler ile kampanyaya büyük destek veren öğrenciler, bu desteklerinden ötürü oldukça memnunlar.

Kampanya sayesinde Van'daki depremzede çocuklara destek verebileceklerini söyleyen Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, "Trabzon Belediyesi'nin başlatmış olduğu Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği kampanyası sayesinde Van'daki çocuklara moral desteği sağlayacağız. Ders kapsamında yaptığımız bu oyuncakların onlara biraz olsun katkı sağlayacak olması bizler için çok önemli. Depremden zarar görmüş çocukları biraz olsun o psikolojiden kurtaracağını düşünüyoruz. Vanlı çocuklar yaptığımız bu oyuncakları gördüklerinde umarım çok sevinecekler.

Bu anlamlı ve güzel kampanyayı düzenledikleri için Trabzon Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dediler.