Trabzonlular Ankara’da, Trazonlu Kaya ailesinin mutlu günü için biraraya geldi. KİK eski üyesi Ali Kaya’nın yakışıklı oğlu Çelikler Holding Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi İbrahim Burak Kaya, İşadamı Nevzat Öztürk’ün kızı, Öncü Koleji Matematik Öğretmeni Büşra Kaya ile mutlu bir birlikteliğe evet dedi. 
Ankara İl Bank Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen nikah ve düğün töreninde yüzlerce davetli genç çifti yalnız bırakmadı. 
Burak ile Büşra’nın bu en mutlu gününde nikah şahitliğini AK Parti Trabzon Milletvekili ve eski bakan Faruk Özak ile gelinin amcası Şevket Öztürk yaptı. 
Nikah merasimi sonrası evlilik cüzdanını gelin Büşra Kaya’ya veren Trabzon Miletvekili Faruk Özak genç çifte ömür boyu mutluluklar dilereyerek Başbakan Recep Tayyip Erdogan’ın üç artı bir çocuk isteğini yineledi. Özak, Kaya ailesinin Trabzon ve Ankara’da başarılı işlere imza attıklarını belirterek ‘Ali Kaya, Osman Kaya ve Süleyman Kaya gerek Ankara’da gerek Trabzon’da saygınlığı ve başarıları ile adından söz ettiren hemşerilerimiz. İnşallah çocukları ve torunlarıda bu başarıyı devam ettirir’ dedi. 
Düğün töreni Kuran'ı Kerim okunmasının ardından halkoyunları gösterisi ve canlı müzik ile devam etti. 
Ak Parti Yüksek Danışma Kurulu üyesi Şeref Malkoç ile AK Parti Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş’ta Kaya ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Bizde www.61saat.com ailesi olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz