Olay, sabah saatlerinde Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilyalı beldesinde bir evde meydana geldi. ‘Pepe’ çizgi filmini izleyen 4,5 yaşındaki Mustafa ve Duygu İskender’in kızları Azra, TV’nin üzerine düşmesi sonrası ağır yaralandı.

Çıkan ses üzerine odaya gelen Azra’nın annesi Duygu İskender, televizyonun altından çocuğunu çıkarıp hemen 112’ye haber verdi. Olay yerine gelen ambulans ekiplerince ilk müdahalesi yapılan minik Azra, Araklı Devlet Hastanesi Acili’ne kaldırıldı. Durumu kötüye giden Azra, daha sonra ambulans ile Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Azra İskender’in naaşını almak için hastane morgunda bekleyen Cemal İskender gözyaşlarına hakim olamayarak “Bir gün önce ben eve gelip çok yorgun olduğumdan erken yattım. Torunum yanıma gelip bana Pepe’yi aç dedi. Beraber televizyon odasına geçtik. Televizyonu açarken ekrandaki el izlerini gördüm. Torunumun el izleri olduğunu anlayınca Azra’ya ‘Kara kızım bu izler nedir, Pepe’yi mi seviyorsun, elleme televizyonu’ dedim” diye konuştu.

Öte yandan, Azra’yı yaralı halde televizyonun altından çıkaran ve fenalaşarak hastaneye kaldırılan anne Duygu İskender’in ise 7 aylık hamile olduğu, minik Azra’nın ölümden habersiz olduğu ve müşahade altında olduğu öğrenildi.