İstanbul Trabzon Federasyonu ve QNB Bank Trabzon Lansmanı Trabzon’un Arsin ilçesi Deniz Yıldızı restoranda gerçekleştirildi. Toplantıya İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, QNB Finanbank Şube Müdürü Serdar Bıyık ve çok sayıda Trabzonlu iş adamı katıldı.

GÜZEL BİR BULUŞMA OLDU
Toplantıda konuşma yapan İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan Trabzon’un kalkınması için herkesin elini taşın altına koymasını isteyerek, “Bugün burada QNB Finansbank ile Trabzonlu iş adamlarını bir araya getirdik. Serdar arkadaşımız iş adamlarının faydalanacağı bilgiler sizlere aktardı. Olumlu bir buluşma gerçekleştirdik. Bu buluşmaya öncelik eden Hasan Akyasan arkadaşımıza ve diğer iş adamı arkadaşlarımıza teşekkür ederim.



BU BİRLİKTELİĞİ SÜRDÜRELİM
Burada Trabzonlularla buluşmak gücümüzü paylaşmak ve şehrimiz için adımlar atmak istedik. Sizin gibi iş adamlarımızın arasından bir inşaat gurubu STK çıksın ve bu STK’yı çalıştıralım. Bu STK’dan belki ortaklı büyük bir şirket çıkar. Bugün bu istişareyi başlattık bunu sizlerden sürdürmenizi istiyorum.

FARKLI ÜLKELERDE FUARLARA KATILALIM
Trabzonlu iş adamları olarak STK ile beraber Katar’da inşaat projeleri fuarlarına katılalım, farklı ülkelerle girişim içersinde olalım. Biz de sizlere yardımcı olalım. Bizleri çalıştırın ve hep beraber Trabzon’a yatırımlar getirelim. Trabzon’un gücünü kullanmalıyız.”



PROJE SİZDEN FİNANS BİZDEN
İstanbul’dan gelen Finanbank Şube Müdürü Serdar Bıyık ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Trabzonspor ile QNB arasında bir sponsporluk oldu. Bu sponsorluğu şehir iyi kullanmalı. Trabzon için neler yapabiliriz bunları tartışalım. Büyük projeler olsun. Ayağınıza gelen QNB fırsatını kullanın. Sizler projenizi yapın biz finans sağlayalım. Projemiz var finansımız yok deyin gelin görüşelim. Teminatsız şekilde destek sağlayalım. Bende Trabzon Sürmeneliyim. Şehrimizin büyümesi için iletişim içersinde olmalıyız.”