Anadolu’nun en görkemli ve en fazla yatağa sahip 5 yıldızlı otellerinden biri olan Trabzon Ramada, Ramazan ayı sonrasına hazırlanıyor.
Başaran Grup patronu Hüseyin Başaran, otelin belirlenen tarihte hizmete girmesi için 250 kişinin gece gündüz çalıştığı söyledi.

Karadeniz bölgesinin en prestijli otellerinden biri olan Ramada eksiklerin giderilmesi için onlarca ayrı ekip çalışıyor. Otel şantiye şefi Mümin Yılmaz, hedeflerinin 17 Temmuz da oteli hizmete açmak olduğunu söylüyor.

İŞTE RAMADA’NIN ÖZELLİKLERİ

* 380 oda, 700 yatakla aynı anda hizmet vereceği 5 yıldızlı otelin içerisinde SPA merkezi, kapalı havuz, açık havuz, Lübnan restoran, açık Akdeniz restoran (alkollü ve alkolsüz), 1000 kişilik konferans salonu (çok amaçlı), 300 araçlık kapalı otoparkı, 14 Kral Dairesi ile şehrin yeni yüzü olacak.

* 8. katta denizi ve şehri ayaklar altında hisseden özel süit ve kral dairlerine dünyada eşi benzeri görülmemiş farklı farklı konseptler uygulanıyor.

* Otel odalarından 190 odası kuzeye, 190 odası güneye bakıyor. Diğer taraftan özellikle projede restoranlara önem verildi. Restoranların hepsinin denize bakıyor olması sağlandı.

* Mimari yapısı olarak Antalya otellerinden farksız bir görünümü olup iç ve dış konsepti çok iddialı…

* Projenin toplam maliyeti 35 milyon Euro ..