61SAAT HABER MERKEZİ- MHP Ortahisar Grup Başkanı Davut Çakıroğlu dün yaptığı açıklamada Of-Hayrat Karayolu’ndaki çalışmaları eleştirmiş ‘AK Parti’ye rekor oy veren ilçe halkına bu çile reva mı’ demişti. 

Çakıroğlu’na cevap Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu’ndan geldi. Çakıroğlu’nun açıklamasının doğru olmadığını belirten Nuhoğlu ‘Sayın Çakıroğlu’nun açıklamalarını okudum. Belli ki ilçemize sahip çıkmaya yönelik bir takım sorunların tespitinde bulunmuş fakat bahsettiği yol çalışması Hayrat değil Of ilçesinin sorumluluğunda olan bir yatırım. Bunu bilmesi gerekirdi. Ayrıca o yoldaki aksaklıkların sebebi Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü’nün değil o bölgede çalışma yapan müteahhit firmanındır. Karayolları ihalesini yapmış ve işin bitimi için müteahhide bir süre vermiştir. 
Burada Karayolları Bölge Müdürümüz Selahattin Bayramçavuş’a eleştiri yöneltmek doğru değildir. Kendisi hakkaniyetle görevini yerine getirmektedir. 

Karayolları Bölge Müdürlüğü Hayrat’ın içinde de köprü çalışması yapmaktadır. Ve biz ne istiyorsak, her sıkıntımızı bir şekilde çözmüş halletmişlerdir. Karayolları gereken çalışmayı yapmaktadır. Eğer Karayolları’na çalışmıyor dersek mübarek günde Allah var, adamı çarpar. Karayolları her gün burada çalışıyor fakat şunu da göz ardı etmemek gerekir, aylardır yağmur hiç durmadı, buna rağmen çalışmalar sürüyor. Yağmur işleri çok engelledi. Evet biz aldığımız oyun hakkını vermek için gece gündüz çalışırken bazen bu tür eleştiriler siyasi amaçlı oluyor. Ama yukarıda Allah var, o yol zaten 50 metrelik bir yol, heyelan sonrası orada çalışmalar hiç durmadı ama yağmur bırakmıyor ki. 
Çakıroğlu belli ki fevri bir çıkış yapmış, Ama söyledikleri doğru değil. O yatırım rekortmen ilçenin değil Of ilçesinin yatırımıdır’ ifadelerini kullandı.