61SAAT HABER SERVİSİ - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi projelerinin hayata geçmesi adına önündeki engellerin kaldırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

TBMM’de oylanan kıyı kanununu değişikliğiyle Trabzon’un beklediği projelerin hayata geçeceğini ifade eden Revi, “Seçim öncesi vaatlerimiz arasında yer alan, mega projelerimizden olan ve gerçekleşmesi için büyük bir çaba ve gayret gösterdiğimiz bu iki güzel yatırım, sadece şehrimize değil bölgemize ivme kazandıracağı gibi ülkemize de katkısı olacaktır. Deniz kenarında ve dolguya yapılacak olan ilk şehir hastanesi de şehrimizde yapılacak ve yaklaşık 350 bin metrekarelik alanda inşa edilerek mükemmel bir örnek olacak. Ülkemizde olduğu gibi Dünya’da da bir ilk olma özelliğine sahip olacak bu projeyle Trabzon’umuz çağ atlayacaktır” dedi. 

VATANDAŞIMIZ RAHAT BİR NEFES ALACAK 
Trabzon’un Arsin ilçesi sahilinde yaklaşık bin 800 dönüm üzerinde kurulacak olan Doğu Karadeniz Endüstri ve Yatırım Adasının da büyük bir kazanç olacağını ifade eden Revi, “Yatırım adasının hayata geçmesiyle birlikte yaklaşık 10 bin kişinin istihdam edilecek olması şehrimiz ve bölgemiz için çok ama çok önemlidir.

Bu projeyle birlikte ekonomik canlılığın yanı sıra şehrimizin ticari bir üs haline gelecek olması bizleri memnun edecektir. Yeni iş sahaları ve yeni iş imkanlarıyla vatandaşımız rahat bir nefes alacak ve şehrimizin sorunu olan göçü de engellemiş olacağız. Trabzon’umuz her şeyin en güzeline ve en iyisine layık, bizler de ekip olarak bu bakış açısıyla elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza destekleri ve bizlere olan inançları için teşekkür ediyorum” dedi.  

UNUTULMAZ İŞLERE İMZA ATILIYOR 
Revi açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Şehir Hastanesi ve Yatırım Adası için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, Milletvekillerimiz Muhammet Balta’ya, Ayşe Sula Köseoğlu’na, Adnan Günnar’a, Salih Cora’ya ve tüm emeği geçenlere AK Parti Trabzon Teşkilatı ve Trabzon kamuoyu adına teşekkür ediyorum.

Kalpleri Trabzon için atan ve şehrimize hizmet için canla başla çalışanlara bu güzel projelerle unutulmaz işlere imza atmaktadır, Allah her birinden razı olsun. Bu kıymetli ve emek isteyen projelerin Trabzon’umuza, bölgemize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”