Rio ürün gamının en üst donanım paketi olan Sporty paket ile satışa sunulan Yeni Kia Rio, Hasanbaşoğlu Otomotiv aracılığıyla Trabzon Forum AVM'de görücüye çıktı. Vatandaşların yoğun ilgisini çeken , hem sürücü hem de yolcular için mükemmel bir sürüş deneyimi sunan yeni Kia Rio‘da son teknoloji ürünü çok sayıda güvenlik sistemi ve donanım standart olarak sunuluyor. Kia’nın dünyaca ünlü tasarımcısı Peter Schreyer’in yeniden yarattığı 3. nesil Rio, daha az yakıt tüketen, daha çevreci, daha konforlu ve daha güvenli bir araç olarak Trabzon'da Hasanbaşoğlu Otomotiv'de yerini aldı.



Yeni Kia Rio, 1,25 lt ve 1,4 lt benzinli ve 1,4 lt dizel olmak üzere 3 farklı motor seçeneği ve 3 farklı donanım paketi ile satışa sunuluyor.  Yeni Kia Rio’nun benzinli versiyonu 38,250 TL’den başlayan fiyatlarla Trabzon tüketicisiyle buluşuyor.



Trabzon Forum AVM'de tanıtılan Sportage 1.6 benzinli SUV tarzı donanım özellikleri ve güvenlik paketi tam puan almış tamamen cam tavan ve yarı açılabilir sunroof , anahtarsız giriş ve star stop ile çalışan aracın fiyatı ise sadece 59.700 TL'den Hasanbaşoğlu Otomotiv'de satışa sunuluyor.