Senaryoda kendi çaplarında kaçakçılık yapmaya çalışan, bu arada da birbirlerini dolandıran ekibin kaybolan 100 bin Dolarlarını ararken birbirine düşmelerini konu alan film izleyenlere keyifli ve bol kahkahalı dakikalar yaşatıyor.

Filmin tamamı Rize'nin Çayeli ilçesi Büyüktaşhane Mahallesi'nde çekilirken film de oynayan oyuncuların hiçbir deneyimi yok. 35 Dakika süren kısa filmin 30 gün süren çekimlerinde 14 kişi rol aldı. Sadece 1 adet kamera ve 1 adet tripod'un kullandığı film'de oyuncular arasında esnaf ve memur da bulunuyor.

Filmin yönetmeni ve aynı zamanda başrol oyuncusu Samet Kalender, "Ses düzenini iyi ayarlamaması ve teknik imkansızlıklardan dolayı filmde ufak tefek hatalarımız mevcut. Film süresi boyunca oyuncak silahlar kullandık. Film içerisinde geçen çatışma sahnelerindeki efektler ise teknik işleri yürüten arkadaşımız hazırladı" dedi.

Film ekibinin aynı zamanda teknik işlerini de yürüten Ensar Başlantı, tamamen kendi çabaları ve kısıtlı imkanlar ölçüsünde filmler çekmeye çalıştıklarını anlattı.

Çekim tekniklerini geliştirmek ve daha güzel sahneler çekebilmek için kendilerine has yöntemlerle kullandıklarını dile getiren Başlantı, "Çekimlerimizi daha profesyonel hale getirmek için kendi çabalarımız ile bir takım ekipmanlar hazırladık. Varil ve tahta parçaları ile kendimize sper alanı oluşturduk. Sahnelerin çekiminde ışık kullanmadık. O nedenle bazı sahnelerimizde verim alamadık. Bundan sonraki çalışmalarımızda daha iyi verim alabilmek için ekipmanlarımızı geliştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Filmlerin yönetmenliğini yapan Kalender, yaklaşık 3 yıl önce kurdukları ekip ile amatörce filmler çekmeye çalıştıklarını kaydetti.