Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, yeniden göreve seçilen Yusuf Turgut ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyet binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan İbrahim Sağıroğlu, “Çok sık seçim yapıyorsunuz! Biz bu kadar çok seçime alışık değiliz. Öncelikle şunu belirtmek isterim Tüzük değişikliği yaparak seçime gitmeniz güzel oldu. Yaptığınız değişikliklerle erdemli bir duruş sergilediniz ve sonunda da olumlu hareket yaparak yeniden seçime gittiniz. Buranın değerli üyeleri de burayı yönetecek olan ekibe yani size destek verip güven tazelediniz. Ben sizin o güvene layık olacağınıza açık yüreklilikle inanıyorum. Zaten kısa süre içerisinde neler yaptığınızı bizimde takip etme fırsatımız oldu. İnşallah bundan sonra da Trabzon Gazeteciler Cemiyetini daha üst seviyelere çıkarırsınız. Biz sizlere bu vesile ile yeni dönemizde başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.” dedi. 
Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, “Yerel yönetimler bizim için önemli. Bizim 7 Mayıs sonrasında ortaya koyduğumuz demokrasinin gereğiydi. Tartışmaları ortadan kaldırmak ve Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin bundan sonra yapılacak olan kongrelerinde oluşabilecek tartışmaları da bertaraf etmek için tüzüğü değiştik ve seçimi yeniledik. Demokratik ve objektif güzel bir kongreden çıktık. Artık bundan sonra söz değil icraat dönemi. Sizinde dediğiniz gibi ekibimizle beraber 4,5 ayda güzel çalıştık. Şimdi 14 kişilik yönetim 1’de danışmanla beraber daha güçlü bir ekip olduk. Size ziyaretinizden ötürü, ekibim ve basın camiası adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.



NURCAN YAZICI’DAN TGC’YE ZİYARET

Trabzon’un kadın köşe yazarlarından, MHP’nin Trabzon eski milletvekili adaylarından Nurcan Yazıcı, eşi Ecz. Nazım Yazıcı ve yazar Ahmet Musaoğlu ile birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Yazıcı, “Seçimlerinizi 7 Mayıs’tan beri takip ettim. Tartışmak, çok seslilik güzel. Yeni bir seçimde Sayın Yusuf Turgut ve ekibi yönetime yeniden seçildi, hepsini kutluyorum. Tekin Atay arkadaşımız güzel bir oy yüzdesine ulaştı. Bana göre kaybetmedi. Trabzon basının merkezi. Bu kadar güçlü yerel basın Türkiye’de yok. Bende kendimi gazeteci hissediyorum. Sarı basın kartımı almak için de vecibelerimi yerine getireceğim ve bu güzide kuruma üye olup aranıza katılacağım. Fakat siyasete de devam edeceğim.” dedi.