Rize Kaçkar Sağlık Koleji Hemşirelik Bölümü öğrencileri Rehberlik Öğretmenleri Sinem Atar ve İlksen Sarı ile birlikte Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız yerleşkesini ziyaret ettiler. Öğrenciler gün boyunca konferans programına, derslere ve laboratuarlarda yapılan uygulamalara üniversiteli öğrencilerle beraber katıldılar.

Programda Avrasya Üniversitesi Rektör yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran öğrencilere bölüm ve programlar hakkında bilgi verdi. Özoran, ülkemizin en güzel yerleşkelerinden birinde bulunuyorsunuz. Öğrencilerimize bu güzel yerde en kaliteli eğitimi vererek ülkemize ve dünyamıza en donanımlı kişiler olarak yetişmelerini amaçlıyoruz. Sizlerde gelecek yıl üniversitelerde öğrenciler olacaksınız, hepinizin en başta ülkemize ailenize ve tüm dünyaya örnek başarılı insanlar olmanızı temenni ediyorum. Burada sizlerle aynı salonu paylaşmaktan mutluluk duyuyor hepinizi Avrasya ailesinin bir bireyi olmanız için buraya davet ediyorum dedi.

Öğretim Görevlileri Belkız Kızıltan, Melda Kangalgil, Umay Meriç Ocak Şahin, Arif Aksoy ve Fatma Yılmaz tarafından öğrencilere sağlık bölüm ve programları, ders içerikleri hakkında bilgi verildi. Kaçkar Sağlık koleji öğrencileri laboratuarlarda yapılan uygulamalara katıldılar ve Ömer Yıldız Yerleşkesi sosyal tesislerini gezdiler. Öğrenciler Avrasya Üniversitesine hayran kaldıklarını dile getirdiler ve bol bol selfi çektirdiler.