Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı öncesinde, Araklılı Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’nın yakınları olduğu iddia edilen kişilerce, CHP çelengini cami avlusundan çıkartılarak boş bir bahçeye atıldı.

"HDP İLE İŞBİRLİĞİ YAPANLARIN ÇELENGİNİ İSTEMİYORUZ"
Çelengi çıkartırken şehit yakınları “HDP ile işbirliği yapanların çelengini istemiyoruz" diyerek tepki gösterirken, çevredeki vatandaşlar da alkışlarla onlara destek verdiler.

ANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ
Sabah saatlerinde askeri uçakla Samsun’a getirilen Şehit Ramazan Taşkın’ın cenazesi ilk olarak helallik alınmak üzere Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi Selvi Sokak’taki baba evine getirildi.

Burada helallik alındıktan sonra Rıdvan Paşa Camii’ne getirilen Şehit Ramazan Taşkın’ın cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından top arabasına konularak Göğceli Şehitliği’nde toprağa verildi.

Cenaze namazı öncesi şehidin annesi Zehra Taşkın ile şehidin ablası Tuba Taşkın Ağan, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşları döktü. Şehidin annesi ve ablasını şehidin babası Fazlı Taşkın ile kardeşi Resul Taşkın teselli etmeye çalıştı.