SAMSUN-TRABZON BİRLİKTELİĞİ
Yapılan toplantıda alınan ortak kararda toplanma yeri, yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun otoparkı olarak belirlendi. Trabzon'a yapılacak ziyarete isteyen her taraftar ve vatandaş katılabilecek. Ulaşım ise taraftar grubu başkanlar, kulüp başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri tarafından karşılanacak. Pazar günü saat sabah 09.00'da toplanma yerinde biraraya gelinecek ve Trabzon'a hareket edilecek. Samsun kafilesi Tranzon'da, Trabzonsporlu taraftarlar tarafından karşılanacak ve iki takım taraftarları beraber şehit kabrini ve ailesini ziyaret edecek.

PAZAR GÜNÜ YOLA ÇIKACAKLAR
Lovelet AVM'de yapılan toplantıda birlik, beraberlik çağrısında bulunan taraftar grupları başkanları, "Trabzon'da hain terör saldırısında bir yavrumuz şehit düşmüştür. Burada toplantımızın amacı, Trabzon'a yapacağımız şehit ailesine ziyarettir. Bu ziyarete bütün Samsunsporlu arkadaşlarımızı, vatandaşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı bekliyoruz. Pazar günü saat 09.00'da yeni Samsun 19 Mayıs Stadı'nın otoparkında toplanarak hareket edeceğiz. Türk bayraklarımızla, Samsunspor forma ve atkılarımızla yola çıkacağız" açıklamasında bulundular.

BAŞKANLAR KATILDI
Toplantıya, Fatih Reşadiyespor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl, Yabancılar Pazarı Akademi Kulübü Başkanı Ali Akyüz, Pınarspor Kulübü Başkanı Osman Yüksel, Söğütlübahçe Samsunspor Taraftar Derneği Başkanı Ümit İren, Basın Sözcüsü İskender Memiş, Tribün lideri Melih Demirbaş, Şehzadeler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çetir, Atakum Arena Taraftar Grubu Başkanı Erkut Erbil, bazı iş adamları ve İlkadım İlçesi'nden bazı muhtarlar katıldı.


(samsuncanlıhaber)