lay 11 gün önce merkez Canik İlçesi Yavuzselim Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Salih C., kız arkadaşı ile tartıştı. İkili ayrıldıktan sonra aynı gün ilerleyen saatlerde tekrar yolda karşılaştı. Öfkesi geçmeyen Salih C., genç kıza bağırmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Salih C., kız arkadaşını önce dövdü, daha sonra da motosikletiylle üzerinden geçti. Salih C., ardından ağır yaralanan kız için ambulans çağırdı. Yoğun bakımda konuşamadı

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 14 yaşındaki kız., Yoğun Bakım Ünitesi’ne tedavi altına alındı. Salih C. ise polislere genç kıza yolda gezerken otomobilin çarpıp kaçtığını söyledi. Yoğun bakımdaki kızn ifadesi ise konuşamadığı için alınamadı.

"Beni tekme-tokat dövdü"

10 gün boyunca hastanede tedavi gören genç kız, sağlığına kavuştuktan sonra dün taburcu edildi. Hastaneden ayrılan kız, hemen polise giderek, "Bana otomobil çarpmadı. Salih C. ile tartıştık. Beni tekme tokat dövdü. Aldığım darbeler sonrası yere düştüm. Daha sonra kendisine ait motosikletle üzerimden geçti. Gerisini hatırlamıyorum" diyerek şikayetçi oldu.

Şikayetin ardından harekete geçen polis, bugün şüpheli Salih C.’yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen Salih C., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.