Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde sahnelenen tek perdelik oyunu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Başkan Yardımcısı Kemal Çoban, Özel Kalem Müdürü Hasan Selim, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ile belediye çalışanları birlikte izledi. 
Oyun öncesi bir konuşma yapan Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç bu güne kadar Ortahisar Belediyesi’nin birçok desteğini gördüklerini belirterek “ Sanatı sanat gereği yapıyoruz ama bu işin bir de ekonomik boyutu var. Lojistik destek anlamında da yerel yönetimlerimize ihtiyaç duyuyoruz. Bunların içerisinde kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz var. Dolayısıyla bu süreçte sayın başkanımız sadece bize değil, diğer sanat kurumlarına da aynı hassasiyetle yaklaşıyor.” Dedi. 
A.Metin Genç: “Sanata ve sanatçıya destek vermeliyiz”..
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de yaptığı konuşmada sanata ve sanatçıya önemle değer verilmesi gerektiğinin altını çizerek “ Bir taraftan aktif olarak işimizi yapacağız ama bu şehrin sanatına ve sanatçısına da önem vereceğiz. Bunu bir özeleştiri olarak da ifade ediyorum. Bu zamana kadar yeterli hassasiyeti tam anlamıyla gösterebilmiş değiliz. Ama en azından bundan sonra yapabildiğimiz kadarıyla Devletimiz, İl Kültür Müdürlüğümüz, bizler belediyeler olarak sanata ve sanatçıya destek olmak zorundayız. Eğer bu şehrin her metrekaresine düşen sanatçı oranında, ressamı, şairiyle, mizah sanatıyla önemli ve önde gelen bir şehir ise bizde belediyeler olarak bu konuda en azından lojistik bir desteği sağlamalıyız. Onun için yapmak istediklerimiz veya yaptıklarımız buradaki sanat camiasına bir lütuf değildir. Bizim için temel bir vazifedir. Bu sorumlulukla hareket ediyoruz” diye konuştu.
Ali Kemal Yılmaz’ın yazıp yönettiği; Tamer Küçük, Şükrü Üçüncü, Mahmut Mutaf, Kübra Genç, Elvan Hayali Demirci, Vildan Maden ve Gözde Aydın’ın rol aldığı oyun; 3-16 Şubat, 3-18-27 Mart, 7-22 Nisan ve 5-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında da seyirciyle buluşmaya devam edecek.