Trabzonspor taraftarları, bordo-mavili takımın teknik patronu Şenol Güneş'e, Jaja konusunda sanal alemin önde gelen sayfaları facebook ve twitter'da destek verdi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in yüzde 25'i 'bizim' dediği, genel sekreter Hasan Yener'in ise 'görüşmelere başladık' açıklamasında bulunduğu, asbaşkan Nevzat Şakar'ın ise 'Jaja gündemimizde yok' demesinin ardından yılan hikayesine dönen transferde, bordo-mavili taraftarlar facebook ve twitter sayfalarında teknik direktör Şenol Güneş'e destek çıkmaya başladı. Bordo-mavili taraftarların alınmasını istediği Brezilyalı oyuncu sanal alamde imza kampanyası başlatırken bir grup taraftar ise buna karşı çıktı.

Sanal alemde teknik direktör Şenol Güneş'e savaşcı asker kıyafeti giydiren taraftarlar, deneyimli teknik adam için yaptıkları fotoğrafa 'Şenol Güneş filmi, Türk Futbolunu Kurtarmak" başlığını attı. Şenol Güneş'in Türk futbolunu kurtarmak için savaştığından bahseden taraftarlar Jaja konusunda ise teknik direktör Şenol Güneş'in isteği olmalı yorumlarında bulundu.